Världens bästa mobila multimedia-projektor?

Världens bästa mobila multimedia-projektor?

Den smarta mobila B2B-projektorn

Nu har vi lanserat tredje generationen av multimediaprojektorn PICZO. Den har namnet PICZO Iris Plus Touch och är en mycket liten mobil uppladdningsbar multimediamaskin med hög prestanda som är perfekt att använda på affärsmöten, Teams-konferenser, skolor och i olika utbildningssammanhang.

Enkelt kan man säga att man kan visa vad man vill, när man vill, i princip var du vill. Med tillbehör och en smartphone är det en helhetslösning och ett komplett koncept för att återge ljud och bild på ett maximalt men mycket enkelt sätt. Man han ha möten var som helst, inne eller ute.

PICZO Iris Plus Wireless är en kompakt, trådlös projektor utrustad med DMD DLP-teknik som projicerar både bild och film med utmärkt kvalité på vilken yta som helst. Projektorn har stöd för både Wi-Fi- och Bluetooth, vilket gör det här till en enastående smart och mycket ljusstark projektor med hela 300 ANSI lumen.
Den är redo att användas när som helst och var som helst tillsammans med din mobila enhet. För just affärsfolk och säljare är den otroligt smidig i och med att den ryms i en mindre portfölj och man kan ladda ned sitt säljsstöd och presentationer direkt i den interna hårddisken eller minneskort. Man har då igång sin presentation på en minut utan att behöva koppla in någon annan utrustning. Projektorn är ju faktiskt också en hel dator med Android-operativsystem. Med tre timmars batteritid så är den otroligt flexibel.

Men vill man koppla på extern utrustning så har den välutrustade multimediaprojektorn bl.a två st USB-ingångar som gör det möjligt att ansluta USB-minnen och externa hårddiskar för snabb filhantering. Den har även ett inbyggt batteri för optimal mobilitet och inbyggd stereohögtalare med ett kraftfullt ljud trots sin litenhet.
Projektorn är utrustad med 3,5 mm AUX-utgång samt både HDMI- och microSD-ingång så att du enkelt kan ansluta en mängd olika enheter. Det ingår både fjärrkontroll och touchpanel för optimal navigering och användning. Dessutom går projektor även att styra enkelt via app i telefonen och läsplattan eller via HDMI-kabel.
Piczoprojektorn är perfekt för affärsmöten oavsett var man är. Dessutom så är den ju så liten enkel att plocka med på semester till för sommarstugan, husbilen eller båten. En upp till mer än 100 tums-skärm som ryms i fickan smidigt och enkelt.

PICZO-projektorerna finns i prisklassen 3900:- till 6900:- exkl. moms.
Det finns även flera olika tillbehör till PICZO-konceptet i form av unika resonanshögtalare, dukar och smarta fästen för optimal funktionalitet.

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK